U slikovitom pejsažu, smešten na lokaciji Dučeli-Čelikovo polje (16,5 kilometara od Foče ka Crnogorskoj granici), Trio Lux Resort svojim gostima nudi kombinaciju nestvarne prirode i modernog komfora sa daškom tradicije. Za osveženje, uživanje i opuštanje u vrelim letnjim danima na raspolaganju je bazen koji je ujedno i jedini u smeštajnim kapacitetima ove vrste u čitavom regionu.

Trio Lux Resort raspolaže sa 25 drvenih bungalova, vrlo moderno uređenih, enterijerom koji je u potpunosti usklađen sa prirodnim okruženjem. U svakom od bungalova nalazi se vrlo komforan francuski ležaj sa pomoćnim ležajem. Svaki od bungalova ima sopstveno kupatilo. U okviru kompleksa obezbeđen je parking i kompletno je pokriven video nadzorom.

Za avanturiste i adrenalinske zavisnike nudimo različite aktivnosti u prirodi, a u zavisnosti od želja i od interesovanja gostiju na raspolaganju je rafting Tarom, kanjoning kanjonom Nevidio, pešački turizam, planinarenje i obilazak Nacionalnog parka "Sutjeska", jedinstvene prašume "Perućica" i planinskih masiva Maglić (najviši u Bosni i Hercegovini) i Zelengore.Za ljubitelje safarija omogućili smo izlet terenskim vozilima predela sa kojih se može posmatrati jedinstveni vodopad Skakavac, kao i znamenitosti parka Sutjeska, pa sve do fantastičnoig Trnovačkog jezera, jedinstvenog oblika srca.Za bicikliste su obezbeđene zanimljive brdske staze, a zaljubljenici u lov i ribolov neće ostati uskraćeni kvalitetnog provoda u obližnjim bogatim lovištima. Nacionalni park "Sutjeska" predstavlja stanište mnogobrojne retke divljači, dok je veliki broj reka i jezera izuzetno bogat mnogobrojnim vrstama rečne ribe.

Pre raftinga ili kanjoninga, svaki učesnik dobija odgovarajuću kvalitetnu opremu koja uključuje neoprensko odelo, čizme, spasilački prsluk, kacigu, veslo i anorak-nepremočivu jaknu u slučaju kiše. Nakon kratkog upoznavanja sa tokom izleta i nakon preporuka vodiča o načinu ponašanja na čamcu pri spuštanju niz brze vode, kreće se ka početnoj rafting destinaciji. Svi rafting vodiči su izuzetno iskusni i licencirani su od strane Svetske rafting federacije(IRF). Spust se odvija kroz najuzbudljiviji deo kanjona reke Tare.Pozivamo vas da posetite Trio Lux resort i upustite se u ludu adrenalinsku avanturu, a mi vam obećavamo nezaboravne trenutke.

Izaberite avanturu, ostalo prepustite nama! Vama na usluzi 7/24 Pozovite nas
+387 65 588 726

You ought to choose the opportunity

You always have the option to take my suggestions and try different businesses, however you won’t earn a dime without having to spend professional essay writing service some excess cash.

to learn how to edit a paper and you ought to be able to achieve this with great results.